Oregon City Dental

The new Kaiser Permanente dental clinic is an adaptive re-use project helping to revitalize the Oregon City Shopping Center. Two existing retail suites were combined and converted into one suite, requiring interior and exterior work to accommodate current code standards for medical use. The suite includes general operatories, a waiting area, customized pediatric suite with a sub-waiting room, play area, and enclosed operatories with televisions. A palette of clean, warm colors and materials progresses through the clinic, while the architecture creates hospitable spaces that encourage work flow.

CLIENT

Kaiser Permanente

PROJECT TYPE

Dental Facility

CONSTRUCTION TYPE

Renovation 

LOCATION

Oregon City, Oregon

SIZE

6,700 SF

COMPONENTS

dental clinic, adult operatories, pediatric operatories, dental laboratory

More Healthcare

Eugene Healthcare Center

Department of Veterans Affairs

CPH Radiology Remodel

Central Peninsula Hospital

Snoqualmie Valley Hospital

Snoqualmie Valley Hospital District

Ambulatory Healthcare Clinic

Central Peninsula Hospital

More Healthcare

Eugene Healthcare Center

Department of Veterans Affairs

CPH Radiology Remodel

Central Peninsula Hospital

Snoqualmie Valley Hospital

Snoqualmie Valley Hospital District