Pilot House

The Pilot House was recently renovated into a dedicated social space that caters to the entire University of Portland community. The re-imagined dining area now has a sports bar atmosphere with garage doors that open to a newly added patio with outdoor seating and heaters. The building’s entry was extended outwards, expanding the existing bookstore and lounge area. Other additions included a new commercial kitchen, a new roof, and upgraded interior finishes throughout.

CLIENT

University of Portland

PROJECT TYPE

Dining Facility

CONSTRUCTION TYPE

Renovation

LOCATION

Portland, Oregon

SIZE

16,000 SF

COMPONENTS

Campus dining, student lounges, café, pub

More Academic Work

More Academic Work

Washington Elementary School

Woodburn School District

WesternU Clinic at Oliver Station

Western University of Health Sciences

House Spirits Distillery

House Spirits Distillery